Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2010 17:30

Δραστηριότητες Δημάρχου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη

Γράφτηκε από την

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου με την ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Κακαλετρίου συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους του νέου Δήμου Οιχαλίας κ. Τασιόπουλο Στάθη, κ. Ντονά Ηλία, κ. Μιχαλόπουλο Κώστα και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Τασιόπουλο Περικλή. Μετά το πέρας της Ιερής Λειτουργίας στην κεντρική εκκλησία, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο σύλλογος Κακαλετραίων παράθεσαν δεξίωση για την γιορτή της πολιούχου. Παραβρέθηκαν ο κ. Καράμπελας Κώστας πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Είρας, ο κ. Μασούρας Γρηγόρης νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας και ο πρόεδρος του συλλόγου Κακαλετρίου κ. Κολούρης Νίκος.
Στην συνέχεια ο κ. Μπάμης και οι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν την τοπική κοινότητα Σκληρού, όπου ο πρόεδρος Σκληρού κ. Χριστόπουλος Γιάννης παρέθεσε γεύμα στο κατάστημα του για τους καλεσμένους και τον κόσμο πανηγυρίζοντας την γιορτή της Αγίας Βαρβάρας σε εξωκλήσι του χωριού.
Η επίσκεψη συνεχίστηκε στις τοπικές κοινότητες της εκλογικής περιφέρειας Είρας, όπου στον Άγιο Σώστη υποδέχθηκε τον δήμαρχο και τους συμβούλους ο τοπικός πρόεδρος κ. Συρμόπουλος Παύλος, στην Αμπελιώνα ο πρόεδρος κ. Κουρτεσόπουλος Θόδωρος με τον ιερέα του χωριού. Στην Αμπελιώνα ο κ. Μπάμης είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία κ. Αγγελόπουλο Νίκο.
Στην Νέδα (παλιό όνομα Μπέρεκλα) τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Τσοπελάκος Δημήτρης και ο ιερέας Θεοδωρόπουλος Γεώργιος, στην Πέτρα η πρόεδρος της κοινότητας κ. Γεννηματά Ολυμπία, στο Σύρριζο ο τοπικός πρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος Γεώργιος και στο Στάσιμο συνομίλησε με τους κατοίκους.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου ο κ. Μπάμης με πολλούς δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους επισκέφθηκε το παζάρι της Οιχαλίας.

Από το Γραφείο Τύπου του Φιλ. Μπάμη