Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 13:42

Τατούλης κατά Πετράκου για το Ριζόμυλος - Κορώνη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τατούλης κατά Πετράκου για το Ριζόμυλος - Κορώνη

Επίθεση στο βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο, με συκοφαντικές κατηγορίες, εξαπέλυσε και πάλι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

 Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Πετράκου, με την οποία ζήτησε να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.
Σε ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ερωτηθείς ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχετικά με δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πετράκου για την απόφαση του Σ.τ.Ε, σχετικά με το δρόμο Ριζόμυλος - Κορώνη, τμήμα Τζάνε-  Καλαμάκι, δήλωσε: "Για ακόμη μία φορά ο κ. Πετράκος κατέστησε σαφές σε όλες τις κατευθύνσεις ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι ασφαλώς ούτε οι νόμοι, ούτε οι νομολογίες, ούτε οι διαδικασίες, ούτε ασφαλώς το δημόσιο συμφέρον. Αυτό το οποίο γνωρίζει πολύ καλά είναι τα ονόματα των εργολάβων και αυτό δεν μας εκπλήσσει. Ας ρωτήσει ο κ. Πετράκος τον κ. Τσίπρα, περί των διαδικασιών των δημοπρασιών. Αν τον έχει ήδη ρωτήσει, ας μας ενημερώσει αν του έχει εκμυστηρευτεί τις «εργολαβικές του συμπάθειες» ή έστω τη «συμπάθεια» της συνιστώσας που ανήκει. Η δήλωση του κ. Πετράκου για μία ακόμη φορά υπηρετεί το λαϊκισμό, έχει αναφορά σε ψευδή στοιχεία και προσπαθεί να αποκρύψει από τους πολίτες το «ενδιαφέρον» του για συγκεκριμένα συμφέροντα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα θεσμικά της όργανα λειτουργούν εφαρμόζοντας πιστά τους νόμους, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, είχε προηγηθεί νομική γνωμοδότηση, βάσει της οποίας είχε ληφθεί η σχετική απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή.  Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σοβαρευτείτε επιτέλους, συγκρατηθείτε γιατί εκτίθεστε».  

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER