Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 03:48

Συναντήσεις της δημοτικής ομάδας Μπρεδήμα με Τατούλη και Μαλαπάνη

Γράφτηκε από την

Μέσα στο Δεκέμβριο θα συνεδριάσουν οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, με επικεφαλής τον Θόδωρο Μπρεδήμα,  για την κατανομή αρμοδιοτήτων με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη παρακολούθηση του δημοτικού έργου αλλά και την υποβολή προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.
Εν τω μεταξύ ο “Καλλικράτης” ήταν το βασικό θέμα συζήτησης την περασμένη Παρασκευή στη σύσκεψη της δημοτικής ομάδας Μπρεδήμα, η οποία θα έχει συνάντηση και με τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στο περιθώριο της επίσκεψής του σήμερα στην Καλαμάτα.  Υπ’ όψιν του κ. Τατούλη θα τεθούν τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Καλαμάτας και κυρίως τα θέματα των απορριμμάτων και των  πολεοδομικών μελετών Ασπροχώματος, Βέργας και Μικράς Μαντίνειας, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με τα Δημοτικά Διαμερίσματα Θουρίας, Αριος και Αρφαρών.
Τέλος, τις επόμενες μέρες ανάλογη συνάντηση θα υπάρξει και με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστο Μαλαπάνη, με τον οποίο θα γίνει συζήτηση μεταξύ άλλων και για τη στέγαση των δημοτικών υπηρεσιών στο κτήριο του Διοικητηρίου.