Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 15:51

Στην Αθήνα για τη μαρίνα ο Δημήτρης Καφαντάρης

Γράφτηκε από τον
Στην Αθήνα για τη μαρίνα ο Δημήτρης Καφαντάρης


Το θέμα της ιδιωτικοποίησης - αξιοποίησης της μαρίνας της Πύλου και τμήματος της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, συζήτησε με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Εμίρη, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, «ο  κ. Εμίρης αναφέρθηκε στη διαδικασία προσέλκυσης ενδιαφέροντος ιδιωτών, η οποία θα ανοίξει άμεσα και εκτίμησε ότι ο προσδοκώμενος χρόνος ολοκλήρωσης των διαδικασιών θα είναι διάρκειας ενός έτους».
Ακόμα, προχθές στην Αθήνα, ο δήμαρχος συναντήθηκε με το γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Μενέλαο Δασκαλάκη και τον ενημέρωσε για την ολοκληρωμένη μελέτη ποσοτικής και ποιοτικής διαχείρισης και ελέγχου των υδάτινων πόρων, την οποία έχει εκπονήσει ο δήμος. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «με τη χρήση σύγχρονων εφαρμογών, τηλεμετρίας και αυτοματισμού θα επέλθει εκσυγχρονισμός του συνόλου του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Ο κ. Καφαντάρης έθεσε υπόψη του γ.γ. τη συγκεκριμένη μελέτη, προκειμένου ο ίδιος να προβεί σε πρόσκληση έργου αναλόγου θέματος, στην οποία θα μπορέσει να ενταχθεί το προαναφερθέν έργο και να χρηματοδοτηθεί. Ο κ. Δασκαλάκης διαβεβαίωσε το δήμαρχο ότι θα το πράξει».


NEWSLETTER