Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 11:49

Μετακίνηση προσωπικού από το Λιμενικό Ταμείο στο δημοτικό φορέα

Γράφτηκε από τον
Μετακίνηση προσωπικού από το Λιμενικό Ταμείο στο δημοτικό φορέα


Προσωπικό απέκτησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας. Με υπουργική απόφαση κατανέμεται στον καινούργιο δημοτικό φορέα όλο το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Νομού Μεσσηνίας, που αποτελείται από 3 υπαλλήλους.

Η απόφαση, την οποία υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, τεύχος Β΄, αριθμός φύλλου 2048, 22 Αυγούστου 2013.
Οπως ανακοινώθηκε, απομένει, πλέον, η έκδοση της διαπιστωτικής πράξης εκ μέρους του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, για την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή και δημοσίευση αυτής της ΚΥΑ, που ανοίγει το δρόμο για τη λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και σημείωσε: «Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα αποτελέσει ένα εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς θα δώσει στο Δήμο Καλαμάτας τη δυνατότητα παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά στο θαλάσσιο μέτωπο. Ικανοποιείται, με τον τρόπο αυτό, ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου».


NEWSLETTER