Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010 05:45

Νότια Πελοπόννησος: Ξεκινούν οι ορκωμοσίες δημάρχων και συμβούλων

Γράφτηκε από την

Ξεκινούν αύριο οι ορκωμοσίες των νέων δημάρχων, τόσο στη Μεσσηνία, όσο και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στη Μεσσηνία, αύριο στις 11 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά ορκίζεται ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Οιχαλίας. Στις 6.30 αύριο το απόγευμα, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, θα ορκιστεί ως νέος δήμαρχος Μεσσήνης ο Στάθης Αναστασόπουλος.

Μεθαύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στην Καλαμάτα, ορκίζεται στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ο επανεκλεγείς δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. Μία ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Καρδαμύλη η ορκωμοσία ως δημάρχου Δυτικής Μάνης του Δημήτρη Γιαννημάρα, ενώ στις 5 το απόγευμα, θα ορκιστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πύλου ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας θα ορκιστεί στην Κυπαρισσία τη Δευτέρα, στις 7 το βράδυ.

Στη Λακωνία, αύριο στις 12 το μεσημέρι, ορκίζεται στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Μολάων ο δήμαρχος του νέου Δήμου Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης. Στις 6 αύριο το απόγευμα, εξ άλλου, ορκίζεται στη Σκάλα ο δήμαρχος του νέου Δήμου Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης.

Μεθαύριο Κυριακή, εξ άλλου, ορκίζεται στη Σπάρτη ο νέος δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος. Η τελετή θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στην Αρκαδία, ορκίζεται μεθαύριο Κυριακή στη Δημητσάνα, στο διεθνές συνεδριακό κέντρο, ο δήμαρχος του νέου Δήμου Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος. Για την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, εξ άλλου, στις 12.30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία, στο Αστρος, του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζού.


NEWSLETTER