Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 17:19

Συνέδριο παρουσία Σαμαρά στην Costa Navarino;

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέδριο παρουσία Σαμαρά στην Costa Navarino;

 

 

Παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά -όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο Δήμος Καλαμάτας- θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino, το...

 

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, συνέδριο με θέμα «Μία Περιφέρεια, ένας Πλανήτης».

Το συνέδριο -οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν στις 10 το πρωί με συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου- διοργανώνετα από την διαδικτυακή κοινότητα ellines.com και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ομιλητές στο συνέδριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διαδικτυακής κοινότητας ellines.com, είναι οι Γρηγόρης Στεφανόπουλος καθηγητής Βιοτεχνολογίας και Χημικής Μηχανικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), Αρτεμις Π. Σιμοπούλου M.D. πρόεδρος του Κέντρου Γενετικής Διατροφής και Υγείας στις ΗΠΑ, Κώστας Μακρής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μακρής στην Αυστραλία, Χαρά Νικολακοπούλου μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Imperial College του Λονδίνου και Περικλής Παπαδόπουλος διευθυντής και καθηγητής του Κέντρου Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο San Jose στην Καλιφόρνια – ερευνητής στο Κέντρο Ames της NASA.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα “Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου” και το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των Χρήστου Μπάρλα ιδρυτή του ellines.com και Πέτρου Τατούλη περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER