Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 13:49

Ανθρακας ο... θησαυρός της Βασ. Αντωνοπούλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανθρακας ο... θησαυρός της Βασ. Αντωνοπούλου

Το ΣΔΟΕ δεν διαπίστωσε παράνομη προσαύξηση της περιουσίας της πρώην νομαρχιακής συμβούλου Βασιλικής Αντωνόπουλου. Αυτό αναφέρεται σε...

έγγραφο του ΣΔΟΕ μετά τον έλεγχο που διενέργησε η υπηρεσία κατόπιν καταγγελίας. Η υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς το όνομα της κ. Αντωνοπούλου ήταν σε λίστα που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα "Εθνος της Κυριακής" για άτομα που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό
Μετά την απάντηση του ΣΔΟΕ η κ. Αντωνοπούλου θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων την κατηγόρησαν άδικα. Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Είναι γνωστό ότι σε δημοσίευμα της πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδας "Εθνος της Κυριακής" της 13ης Ιανουαρίου 2013 το όνομά μου συμπεριλαμβανόταν στους ελεγχόμενους από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό.
Μετά από ενδελεχή και εξονυχιστική έρευνα του ΣΔΟΕ σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία εμού και των μελών της οικογενείας μου (την ταχεία διεκπεραίωση της οποίας επεζήτησα), διαπιστώθηκε ότι ουδεμία μη νόμιμη προσαύξηση της οικογενειακής μου περιουσίας υπήρξε και πως ό,τι έχω αποκτήσει στην ζωή μου είναι νόμιμο και αποτέλεσμα σκληρής και μακροχρόνιας εργασίας εμού και του συζύγου μου. Ως εκ τούτου, καθίσταται απολύτως σαφές ότι όσοι υπαινίχθηκαν το αντίθετο και με διέσυραν με χυδαίο τρόπο στα μάτια της κοινής γνώμης θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER