Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 16:58

Ανακοίνωση Ν.Ε. Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ για "στάθμευση" μηχανικών στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ανακοίνωση Ν.Ε. Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ για "στάθμευση" μηχανικών στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας

 

''Η 'στάθμευση' μηχανικών στα ΚΕΠ τους απαξιώνει και βλάπτει τον Δήμο Καλαμάτας'' επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την...

 

απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για τη μετακίνηση του Νίκου Πατσαρίνου από την Τεχνική Υπηρεσία στο δημοτικό ΚΕΠ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Η συστηματική πρακτική του δημάρχου Καλαμάτας κ. Π. Νίκα να αποφασίζει (για πέμπτη φορά) την μετακίνηση μηχανικού του δήμου στα ΚΕΠ δείχνει ανορθολογισμό, αυθαιρεσία, αυταρχισμό και προκαλεί ερωτηματικά.

Σε μια περίοδο που υπάρχει επείγουσα ανάγκη παραγωγικής αξιοποίησης τέτοιων στελεχών, από την αυτοδιοίκηση γενικότερα, αλλά και τον δήμο Καλαμάτας, η ''στάθμευση'' μηχανικών στα ΚΕΠ τους απαξιώνει και βλάπτει τον δήμο.

Οι αποφάσεις αυτές, εξυπηρετούν επικοινωνιακά και πολιτικά την μνημονιακή κυβέρνηση η οποία διαλύει το δημόσιο και τους δήμους απολύοντας υπαλλήλους, γιατί στέλνουν το μήνυμα ότι ο δήμος τάχα διαθέτει υπεράριθμους μηχανικούς. Ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τον φόβο και την ανασφάλεια στους εργαζόμενους του δήμου.

Καλούμε τον κ. δήμαρχο Καλαμάτας να αναλογιστεί τις ευθύνες του και ως πρόεδρος της Ενωσης Δήμων της Περιφέρειας και να σταματήσει αυτές τις επιλογές”.

 


NEWSLETTER