Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 13:42

Δήμος Καλαμάτας: Θετική εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για τα πάρκινγκ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Ενα ακόμα βήμα για την κατασκευή του υπογείου πάρκινγκ στην περιοχή του Διοικητηρίου έγινε προχθές το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης της Τεχνικής και Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, κατά την οποία υπήρξε κατ' αρχήν θετική εισήγηση για το θέμα με αποδοχή πολλών από τις ενστάσεις που εξέφρασε πρόσφατα ο Βασίλης Κοσμόπουλος. Η συγκεκριμένη εισήγηση πλέον θα περάσει από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ πρώτα απαιτείται η έγκριση ορισμένων όρων από τον επίτροπο. Παράλληλα, το νομικό μέρος της σύμβασης θα αποτελέσει αντικείμενο σύσκεψης των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών που θα συναντηθούν το προσεχές διάστημα στην Καλαμάτα.
Από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας θα εκπονηθεί μελέτη για την ανάπλαση της υπερκείμενης του νέου πάρκινγκ περιοχής στα “Ουζάκια” προϋπολογισμού 1,5 εκατ ευρώ, έργο που πάντως εκφράζονται ελπίδες ότι θα κατασκευάσει τελικά η “Ελλάκτωρ” σε συνδυασμό με το υπόγειο πάρκινγκ.
Μιλώντας χθες για το θέμα ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε τη σημασία των 224 θέσεων που θα έχει το νέο πάρκινγκ για την καθημερινότητα των δημοτών και τόνισε ότι η νομιμότητα της σύμβασης και εν γένει του έργου θα κριθεί τελικά από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δ.Πλ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER