Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 07:50

Καμία σχέση με τη Ν.Δ. η κίνηση του Στ. Αναστασόπουλου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Καμία σχέση με τη Ν.Δ. η κίνηση του Στ. Αναστασόπουλου

Αναταραχή δημιούργησε στη Μεσσήνη αλλά και τη Νέα Δημοκρατία η δημοσιοποίηση της υποστήριξης των 19 δημοτικών συμβούλων στο πρόσωπο του Στάθη Αναστασόπουλου. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να διαχωρίσουν την θέση τους ως προς την σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, το κείμενο είναι προϊόν σύσκεψης που έγινε στην οποία εκφράστηκε η στήριξη στον κ. Αναστασόπουλο αλλά δεν υπήρξαν υπογραφές σε κείμενο, καθώς από ορισμένους τέθηκε ως προϋπόθεση και η επίσημη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος διευκρίνιζαν ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποστήριξης υποψηφίων και ως εκ τούτου η κίνηση αποτελεί αυθαίρετη πρωτοβουλία του νυν δημάρχου Μεσσήνης και των στενών συνεργατών του. Οι πληροφορίες που ακολούθησαν την δημοσιοποίηση του κειμένου δείχνουν ότι στις γραμμές της Ν.Δ. για το Δήμο Μεσσήνης εξελίσσεται ένα παιχνίδι τακτικής ανάμεσα στο Στάθη Αναστασόπουλο και το Δημήτρη Σαμπαζιώτη, οι οποίοι επιχειρούν να επιδράσουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας στις τελικές αποφάσεις του κόμματος.

Στο μεταξύ με ανακοίνωση εκφράζει ευχαριστίες προς τους συμβούλους του ο κ. Αναστασόπουλος τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, η ομόφωνη πρόταση της δημοτικής μας ομάδας, να είμαι εκ νέου επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "Δημοτική Ενωση Μεσσήνης" στις ερχόμενες εκλογές. Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω ανεξαιρέτως όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που ομόφωνα στηρίζουν την εκ νέου υποψηφιότητά μου ως δημάρχου του Δήμου Μεσσήνης».

Για να δείξει μάλιστα ότι δεν αρκεί η δύναμη της Ν.Δ. ο Στ. Αναστασόπουλος προχωρεί πάρα πέρα και στην ανακοίνωσή του υπαινίσσεται ότι ετοιμάζει πλατύ ψηφοδέλτιο σαν απάντηση στη «Συμμαχία» για την οποία πρόσφατα έκανε λόγο ο Δημ. Σαμπαζιώτης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER