Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 15:59

Γιώργος Τσώνης: "Θα αλλάξουμε την τύχη της Μεσσήνης, είτε το θέλουν, είτε όχι"

Γράφτηκε από την
Γιώργος Τσώνης: "Θα αλλάξουμε την τύχη της Μεσσήνης, είτε το θέλουν, είτε όχι"

 

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ως δήμαρχος Μεσσήνης έκανε ο Γιώργος Τσώνης, σήμερα το μεσημέρι, σε συγκέντρωση φίλων του, στο χώρο μεταξύ των οδών Ερμού και Μερλοπούλου.

 

“Είμαι πολύ συγκινημένος αυτή τη στιγμή. Ενα πράγμα, μόνο, θα σας πω. Θα είμαι ο δήμαρχός σας. Εσείς θα αποφασίσετε να αλλάξετε την πορεία αυτού του τόπου. Και θα την αλλάξουμε, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν. Θα μιλήσουμε για όλα τα προβλήματα και θα παλαίψουμε, όλοι μαζί, για να αλλάξουμε την τύχη αυτού του τόπου” ήταν η σύντομη δήλωση που έκανε, εμφανώς συγκινημένος, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.

Στη σημερινή συνάντηση παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρόεδροι της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Γιαννακόπουλος και Χρήστος Χριστόπουλος, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Μεσσήνης Θόδωρος Αβιζιώτης, Στάθης Κατσούλης, Γιάννης Ζέππος, ο πρώην δ.σ. Ανδρούσας Φώτης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Πιλαλίστρας Ηλίας Παπαδόγαμβρος, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Νίκος Ξαρχάκος, αλλά και ο Μεσσήνιος γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Γιαννόπουλος -νυν δημοτικός σύμβουλος στην Ηλιούπολη της Αθήνα, ο οποίος στις αρχές του μήνα είχε αποκαλύψει στην “Ε” ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Μεσσήνη, “με συνδυασμό που θα ανακοινωθεί σύντομα”, όπως δήλωσε τότε.

 


NEWSLETTER