Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 15:23

Ανακοινώνει υποψηφιότητα και υποψηφίους ο Νίκας

Γράφτηκε από τον

Ετοιμάζεται για τις εκλογές του Μαΐου ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει συνεχείς επαφές με συμβούλους της παράταξής του.

Εκτιμάται ότι μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση της νέας του υποψηφιότητας, της διεκδίκησης για 3η συνεχόμενη θητεία του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νίκας έχει καθυστερήσει την ανακοίνωση, λόγω της καθυστέρησης ανακοίνωσης στήριξης της Ν.Δ. για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των επαφών και των πιέσεων που γίνονται από το κόμμα, ώστε δημοτικοί σύμβουλοι να μετακομίσουν στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο Τατούλη. Για την ώρα, ως μόνος σίγουρος να μεταπηδήσει στην Περιφέρεια, φέρεται ο αντιδήμαρχος Χρίστος Ριζάς, καθώς τα τελευταία νέα θέλουν την αντιδήμαρχο Μαρία Οικονομάκου να μένει στο δήμο. Ωστόσο, ξεκάθαρη εικόνα δεν υπάρχει ακόμα, καθώς οι πιέσεις από τη Ν.Δ. για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου Τατούλη στην περιοχή της Καλαμάτας συνεχίζονται.
Οι πληροφορίες, ακόμα, αναφέρουν ότι υπάρχει προσφορά καινούργιων προσώπων που θέλουν να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με το συνδυασμό Νίκα, σε μια προοπτική νίκης και κατάληψης θέσης εξουσίας στο δήμο.