Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 15:50

Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης με υπαλλήλους

Γράφτηκε από την

Η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας , για ένα καλύτερο πιο αισιόδοξο αύριο ήταν και ο λόγος που οδήγησε στη συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη με τους υπαλλήλους του νέου διευρυμένου Δήμου η οποία και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο . Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή απόψεων μέσα από ένα ουσιαστικό διάλογο για την ομαλή μετάβαση στο νέο θεσμό του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».
Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους που η πολιτεία επέλεξε να υποστηρίξουν αυτή τη μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που επιβάλλει ο νέος θεσμός του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» ζήτησε την ενεργό βοήθεια τους , τις γνώσεις τους , τις εμπειρίες και την συμπαράσταση τους για να περάσουν μαζί με επιτυχία στη «Νέα Εποχή». Για να δημιουργήσουν μαζί τη «Νέα Τρίπολη» που όλοι αξίζουμε!
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε επίσης «Γνωρίζοντας το μεγάλο βάρος των προβλημάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε , τη συγκυρία της οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα αλλά και η περιοχή μας σήμερα , το μέγεθος ευθύνης απέναντι στους πολίτες και τον τόπο μας οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο σε όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να οδηγήσουμε το νέο μεγάλο δήμο της Τρίπολης σε καλύτερες μέρες . Με επιμονή και προσπάθεια θα φτιάξουμε ένα Δήμο που θα έχει την αύρα μιας Ευρωπαϊκής Περιφέρειας σε εμφάνιση, σε καθαριότητα, σε περιβάλλοντα χώρο αλλά και σε εξυπηρέτηση , συμπεριφορά πολιτών και φιλοξενία , χωρίς να χάσει το ιστορικό και πολιτισμικό της στίγμα που διαχρονικά την χαρακτηρίζει». Κυρίως όμως και πάνω από όλα ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης τόνισε ότι θέλει μια διοίκηση δίκαιη και αποτελεσματική που να εξυπηρετεί και να σέβεται τον πολίτη !

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης


NEWSLETTER