Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:28

Συσπειρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τατούλης αμβλύνει τις αντιδράσεις για Βουδούρη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συσπειρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τατούλης αμβλύνει τις  αντιδράσεις για Βουδούρη


Την ανάγκη της ανασύνταξης και της συσπείρωσης στελεχών - μελών και φίλων, της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης άρσης των αντιδράσεων στην υποψηφιότητα Βουδούρη, τόνισε το Περιφερειακό Συντονιστικό Οργανο του ΣΥΡΙΖΑ, σε προχθεσινή του συνεδρίαση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο σημείωσαν πως «πρέπει να δώσουμε τη μάχη, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, γιατί ο αντίπαλος είναι απέναντι».
Το κλίμα για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη έδειξε να βελτιώνεται, όμως, δεν έλειψαν τελείως οι ενστάσεις και οι διαφωνίες. Στη συνεδρίαση επισημάνθηκε ότι άμεσα θα δρομολογηθούν επαφές κεντρικών στελεχών και του Οδ. Βουδούρη σε τοπικό - περιφερειακό επίπεδο και ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα έχει συναντήσεις αρχικά με τους 3 βουλευτές στην Περιφέρεια και με τις Νομαρχιακές Επιτροπές.
Στο Περιφερειακό Συντονιστικό Οργανο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε πως ο αντίπαλος, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης «είναι ο πιο μνημονιακός υποψήφιος περιφερειάρχης, το αποκορύφωμα της έκφρασης του μνημονίου στη χώρα. Είναι ο αγαπημένος των Γερμανών, ο άνθρωπός τους στην Ελλάδα».
Στη συνεδρίαση ξεκαθαρίστηκε ότι θα έχουν λόγο και φωνή τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα συζητηθούν στις οργανώσεις και τα μέλη. Το κόμμα θα ακούσει τα μέλη και τις προτάσεις τους, θα καταγράψει συμμετοχές και διαθεσιμότητες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
«Ανεξάρτητα από τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε όλα αυτά, για τα οποία χρόνια παλεύουμε», παρατήρησε περιφερειακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην "Ε" και σημείωσε: «Προχωράμε, γιατί ο χρόνος κυλάει, πρέπει να δώσουμε τις μεγαλύτερες δυνατόν δυνάμεις μας. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στις επιτροπές προγράμματος, την οργανωτική, την πολιτική κ.λπ.».

 

Σχόλια  

-1 # Μιχάλης 28-02-2014 15:21
Τελικά ο φόβος μήπως χαθεί η κουτάλα αμβλύνει τις όποιες διαφορές.
Τι κι αν τον κυνηγούσαν κάποτε, τώρα θα τρώνε παρέα...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
+1 # ΣπύροςΤαμπ 01-03-2014 05:51
Μιχάλη,μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
+1 # ΣπύροςΤαμπ 28-02-2014 17:17
Άριστα στις κυβιστήσεις οι άρχοντες. Ολυμπιακού επιπέδου, παλικάρια!!!
Να δεις τι σου 'χω για μετά!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ρερερε 28-02-2014 22:48
Οταν οι Καλαματανοί νέοι αφήσουν την καφετέρια και μάθουν να δουλεύουν έτσι, χωρίς τσιγάρο, τηλέφωνο στην γκόμενα, γαμοσταυρίδια, κλπ εν ώρα εργασίας, όταν θα έχουν την περηφάνεια να λένε "αυτό το έφτιαξα εγώ κι έχει και την υπογραφή μου, τότε δεν θα έχουν ανάγκη κανέναν πολιτικό να τους φέρει την ανάπτυξη. Τεμπέλικα τσογλάνια μόνο ρίχνουν τις ευθύνες στους πολιτικούς και δεν βλέπουν τα δικά τους χάλια. Κοιτάτε τι κάνει ο "μελαψός" ρε ούφα!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ρερερε 28-02-2014 22:50
...αυτό εννούσα www.youtube.com/.../
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER