Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 11:28

Συσπειρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τατούλης αμβλύνει τις αντιδράσεις για Βουδούρη

Γράφτηκε από τον
Συσπειρώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τατούλης αμβλύνει τις  αντιδράσεις για Βουδούρη


Την ανάγκη της ανασύνταξης και της συσπείρωσης στελεχών - μελών και φίλων, της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης άρσης των αντιδράσεων στην υποψηφιότητα Βουδούρη, τόνισε το Περιφερειακό Συντονιστικό Οργανο του ΣΥΡΙΖΑ, σε προχθεσινή του συνεδρίαση.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο σημείωσαν πως «πρέπει να δώσουμε τη μάχη, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, γιατί ο αντίπαλος είναι απέναντι».
Το κλίμα για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη έδειξε να βελτιώνεται, όμως, δεν έλειψαν τελείως οι ενστάσεις και οι διαφωνίες. Στη συνεδρίαση επισημάνθηκε ότι άμεσα θα δρομολογηθούν επαφές κεντρικών στελεχών και του Οδ. Βουδούρη σε τοπικό - περιφερειακό επίπεδο και ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα έχει συναντήσεις αρχικά με τους 3 βουλευτές στην Περιφέρεια και με τις Νομαρχιακές Επιτροπές.
Στο Περιφερειακό Συντονιστικό Οργανο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε πως ο αντίπαλος, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης «είναι ο πιο μνημονιακός υποψήφιος περιφερειάρχης, το αποκορύφωμα της έκφρασης του μνημονίου στη χώρα. Είναι ο αγαπημένος των Γερμανών, ο άνθρωπός τους στην Ελλάδα».
Στη συνεδρίαση ξεκαθαρίστηκε ότι θα έχουν λόγο και φωνή τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα συζητηθούν στις οργανώσεις και τα μέλη. Το κόμμα θα ακούσει τα μέλη και τις προτάσεις τους, θα καταγράψει συμμετοχές και διαθεσιμότητες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
«Ανεξάρτητα από τις ενστάσεις και τις διαφωνίες, σχεδόν όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε όλα αυτά, για τα οποία χρόνια παλεύουμε», παρατήρησε περιφερειακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην "Ε" και σημείωσε: «Προχωράμε, γιατί ο χρόνος κυλάει, πρέπει να δώσουμε τις μεγαλύτερες δυνατόν δυνάμεις μας. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στις επιτροπές προγράμματος, την οργανωτική, την πολιτική κ.λπ.».

 


NEWSLETTER