Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 14:52

Συνάντηση Σμυρνιώτη με Διευθυντές Σχολικών Μονάδων

Γράφτηκε από την

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αφουγκραζόμενος τα θέματα που απασχολούν τις σχολικές επιτροπές πραγματοποίησε συνάντηση την Πέμπτη 13/01/2011 με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δ/θμιας Εκπ/σης του ¨Καλλικρατικού Δήμου Τρίπολης που ακούν καθήκοντα Προέδρων και μελών των σχολικών επιτροπών των σχολείων τους.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δ/ντής Δ/θμιας Εκπ/σης Αρκαδίας κ. Χαριτωνίδης Πολύδωρος, ο Προϊστάμενος Γραφείου Επαγγελματικής Εκπ/σης κ. Σελίμης Γεώργιος, και οι Αντιδήμαρχοι κ. Εικοσιδέκα Μ, Μπισιούλης Ζ, Σαβάκης Σ., και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κοσκινάς Δ.
Συζήτησαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας των υπό παράτηση λειτουργίας υφιστάμενων σχολικών επιτροπών και τέθηκαν στον Δήμαρχο θέματα λειτουργίας, και υποδομών των σχολικών συγκροτημάτων.
Κατέληξαν στην από κοινού αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν ή θα προκύψουν και ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου και τονίστηκε η αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής αρχής στο εκπαιδευτικό λειτούργημα που ασκείται κάτω από αντίξοες συνθήκες μερικές φορές σε επίπεδο υποδομών και οικονομικών δυσκολιών.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης