Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 17:27

Συνάντηση Μπέζου με Αναστασόπουλο για θέματα υγείας στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 13.00 μ.μ πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Γεώργιου Μπέζου με τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο, Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης κ. Γιώργος Στραβόλαιμος, ιατρός, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αριστομένη, κ.Βασίλης Καλογερόπουλος, ο Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Χαρίτος καθώς και η μηχανικός του Νοσοκομείου κ.Σοφία Κορακοβούνη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και καταγράφηκε από κοινού η ανάγκη στενής και ουσιαστικής συνεργασίας που θα πρέπει να υπάρχει, μεταξύ των δύο φορέων, προκειμένου να δίνονται γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται στο χώρο της υγείας στην συγκεκριμένη περιοχή. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου είχε την δυνατότητα να ενημερώσει το Δήμαρχο Μεσσήνης και τους συνεργάτες του, για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν το Κ.Υ. Αίπειας, το νέο Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου  και την μεταφορά της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου του Δ.Δ. Αριστομένη στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος.
Επίσης εξετάστηκαν οι δυνατότητες καλύτερης εξυπηρέτησης των ασθενών  στα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Μεσσήνης. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ.Αναστασόπουλος αφού ευχαρίστησε το Διοικητή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του για συνάντηση, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την διάθεση της Διοίκησης του Νοσοκομείου για κοινή συμπόρευση.
Τέλος ο κ.Δήμαρχος εξέφρασε και τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Διοικητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου για τα θετικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει στο χώρο της υγείας, στην περιοχή της Μεσσηνίας, ως συνέπεια της μεθοδικής και συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλεται, όπως δήλωσε.

Από το Γραφείο Τύπου του Νοσοκομείου Καλαμάτας