Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 13:49

Ενόψει των εκλογών στο Δήμο Τρίπολης: 10 θέματα προς συζήτηση θέτει ο Ακης Χουζούρης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δέκα θέματα προς συζήτηση θέτει με επιστολή του στους υποψήφιους δημάρχους Τρίπολης ο Ακης Χουζούρης, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην αρκαδική πρωτεύουσα. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Χουζούρης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Κύριοι υποψήφιοι, συμφωνείτε να συζητήσουμε για το μέλλον της Τρίπολης πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις ή θέλετε να ανταγωνιστούμε για την καλύτερη ατάκα της χρονιάς; Και πιο συγκεκριμένα. Εχω εκφράσει δημόσια 10 προτάσεις που τις επαναδημοσιοποιώ και αναμένω τις συγκεκριμένες απαντήσεις σας, διότι είμαστε και σε προεκλογικό αγώνα.
1) Πεζοδρόμηση εμπορικού κέντρου. 2) Ανακύκλωση από τα σπίτια. 3) Ανακοίνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων όλου του χρόνου από το Δήμο Τρίπολης. 4) Δημοτικές συνεδριάσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης, ζωντανά από τα ΜΜΕ. 5) Παράδοση κάρτας δημότη σε όλους τους πολίτες του νέου Δ. Τρίπολης. 6) Ανακοίνωση υπεύθυνου δημοτικού υπαλλήλου για κάθε κοινότητα του νέου Δ. Τρίπολης. 7) Συνοικιακά συμβούλια στην Τρίπολη με δικούς τους προϋπολογισμούς. 8) Ενεργοποίηση Γ.Σ. πολιτών για "υιοθέτηση" χώρων, για προστασία και καλλωπισμό. 9) Δημιουργία "ανοικτής" ιστοσελίδας. 10) Μετατροπή του περιοδικού του δήμου σε έντυπο όλων των κοινοτήτων του νέου δήμου.
Αυτές οι προτάσεις μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα τους πρώτους 6 μήνες της νέας δημοτικής αρχής. Για παράδειγμα η πρώτη πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να περιμένουμε την πλήρη πεζοδρόμηση. Δεν αναλύω κάθε πρόταση, για λόγους χώρου και για να γίνεται ουσιαστικός δημόσιος διάλογος».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER