Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 13:50

Αγγ. Μανωλάκης και Κατ. Φαρμάκη στηρίζουν ενεργά τον Π. Τατούλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι βουλευτές Κορινθίας Αγγελος Μανωλάκης και Κατερίνα Φαρμάκη δηλώνουν ότι στηρίζουν ενεργά τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη διαψεύδοντας έτσι όσους έβλεπαν "σκιές" στο ΠΑΣΟΚ Κορινθίας.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αγγελος Μανωλάκης δήλωσε: "Ο Πέτρος Τατούλης κατεβαίνει ανεξάρτητος και τον στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και άλλες δυνάμεις. Η εκλογή του θα δώσει μεγάλη προώθηση στη λύση χρόνιων προβλημάτων στην Πελοπόννησο. Εχοντας δίπλα του έναν άξιο αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Δέδε, δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Μιλάμε για τον αυριανό περιφερειάρχη Πελοποννήσου".
Η βουλευτής Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη δήλωσε: "Ο Πέτρος Τατούλης χρόνια τώρα λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Δεν κρύβεται πίσω από κομματικές παρωπίδες και έχει πάντα το θάρρος της γνώμης του. Εγώ από την γνωριμία μου μαζί του, από όλες τις συναντήσεις που έχουμε κάνει αλλά και από το πολιτικό του παρελθόν, έχω πεισθεί ότι είναι η κατάλληλη υποψηφιότητα που μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε και όλα τα στελέχη του συνδυασμού μπορούν να δουλέψουν και να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην Πελοπόννησο και τους πολίτες της!".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER