Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 14:03

Δημήτρης Δράκος: «Δε θα φύγουν οι σχολές από τη Σπάρτη»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Δε θα φύγει καμία σχολή από τη Σπάρτη», δήλωσε προχθές το βράδυ σε επίσκεψή του στη Λακωνία, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος. Συγκεκριμένα σε δήλωσή του σημείωσε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα η Λακωνία με την ιστορική πρωτεύουσα τη Σπάρτη, έλαβαν δεσμεύσεις πολλών ετών με την έλευση των σχολών Πανεπιστημίου και ΤΕΙ. Οι σχολές αυτές αποτελούν πλέον τα διαμάντια της πανεπιστημιακής κοινότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τα οργανωμένα τμήματα, αλλά και το σύγχρονο κτηριακό εξοπλισμό και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φύγουν από τη Σπάρτη και για οποιαδήποτε λόγο. Θα περάσουν πάνω από το κορμί μας για να πάρουν τις σχολές από τη Σπάρτη. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι αρωγός όχι μόνο για να μη φύγουν, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουν και την διοικητική τους αυτοτέλεια».
Ο κ. Δράκος που επισκέπτεται σήμερα τη Λακωνία, ήταν στο νομό και τη Δευτέρα. Το πρωί επισκέφθηκε το Δήμο Σμύνους και το βράδυ το Δήμο Φάριδος και την πόλη της Σπάρτης.  
Σήμερα στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το ΤΕΙ Σπάρτης. Αμέσως μετά θα πάει στο Νοσοκομείο και στις 12 το μεσημέρι στο Πανεπιστήμιο. Μετά τη 1 θα μεταβεί στον Αγιο Δημήτριο για συνάντηση με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων. Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Μεταμόρφωση, Μολάους, Συκιά, Ασωπό, Παπαδιάνικα.
Χθες το πρωί στην Καλαμάτα, συναντήθηκε με την Ενωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, παρουσία του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλου. Το απόγευμα ο κ. Δράκος επισκέφθηκε την Κορινθία, όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, πολιτικούς συνετελεστές και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER