Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 14:06

Δήμος Τριφυλίας: Στην τελική φάση τα ψηφοδέλτια από Κόλλια και Σωτηρόπουλο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην τελική φάση συγκρότησης των συνδυασμών τους μπαίνουν οι υποψήφιοι για το Δήμο Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Κώστας Κόλλιας. Οπως είναι φυσικό οι διαβουλεύσεις το τελευταίο διάστημα είναι έντονες με σκοπό να κατέβουν στον στίβο των εκλογών με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Στα πλαίσια αυτά έντονη είναι και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το κατά πόσον θα είναι υποψήφιοι οι σημερινοί δήμαρχοι της Τριφυλίας με τους συγκεκριμένους υποψηφίους.
Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλους, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αυτοί που σίγουρα πρέπει να θεωρούνται ότι θα είναι υποψήφιοι μέχρι τώρα είναι ο δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης, ο δήμαρχος Αυλώνας Γιάννης Φιλντίσης (με το συνδυασμό του Κώστα Κόλια) και ο πρόεδρος της κοινότητας Τριπύλας Θεόδωρος Τσαλαμανδρής (με το συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου). Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μη κάθοδος στις εκλογές του δημάρχου Γαργαλιάνων Σταύρου Καλοφωλιά ο οποίος άλλωστε το έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό.
Μένει το επόμενο διάστημα να ξεκαθαριστεί αν θα είναι υποψήφιοι σε διαφορετικούς συνδυασμούς ο δήμαρχος Φιλιατρών Αλκης Ξύγκας και ο δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER