Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 14:09

Θανάσης Πετράκος: Παρουσίασε ψηφοδέλτιο στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο πυρήνας του ψηφοδελτίου Αργολίδας παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Ναύπλιο από την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο, παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Θανάση Πετράκου, επικεφαλής του συνδυασμού.
Απόψε στις 7 στην Καλαμάτα, στο ξενοδοχείο "Farae Palace", θα γίνει η ανακοίνωση του πρώτου πυρήνα υποψηφίων του συνδυασμού στη Μεσσηνία.
Οσον αφορά στην Αργολίδα, ανακοινώθηκαν χθες, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο οδοντίατρος Γιώργος Αντωνόπουλος, επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης «Αργολίδα, Κοινωνία των πολιτών» στις εκλογές του 2006 και ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι Πέτρος Γλυκοφρύδης φαρμακοποιός (Δήμος Νέας Κίου), Κώστας Γρατσέας φυσικός (Δήμος Αργους), Μαρία Καρασταμάτη αγρότισσα βιοκαλλιεργήτρια (Δήμος Επιδαύρου), Γιάννης Μαραγκός οικοδόμος ελαιοχρωματιστής (Δήμος Αργους), Στέλιος Μαρινάκος φιλόλογος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Λέρνας, Γιώργος Ξενάκης εργάτης (Δήμος Αργους), Πέτρος Πέτρου φυσικοθεραπευτής αθλητικός παράγοντας (τ. πρόεδρος Κοινότητας Φούρνων), Δήμητρα Σιαηλή-Μπακούρη τελειόφοιτη τμήματος ηλεκτρολόγων ηλεκτρονικών υπολογιστών του Πολυτεχνείου Πάτρας (Δήμος Ναυπλιέων) και Αγγελίνα Χατζοπούλου πτυχιούχος πολιτικών επιστημών (Δήμος Ναυπλιέων).
Νωρίτερα σήμερα, ο Θ. Πετράκος είχε συναντήσεις το πρωί με απεργούς σιδηροδρομικούς στον σταθμό του Αργους και με το νομάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο -υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με το Δ. Δράκο, ενώ επισκέφθηκε υπηρεσίες της Νομαρχίας και τη ΔΟΥ Ναυπλίου. Το απόγευμα συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αργους και με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων Αργολίδας.
Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER