Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 15:14

Θαν. Πετράκος: Ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων στο Δερβένι και στο Καλαμάτα – Σπάρτη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Περιφερειάρχη,
1) Το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα θα αργήσει να παραδοθεί, παρ’ ότι κ. Περιφερειάρχη βιαστήκατε όταν άνοιξα το ζήτημα να πείτε ότι όλα βαίνουν καλώς. Το οδόστρωμα στο Δερβένι και συγκεκριμένα από 50 έως 52,5 χλμ. είναι άθλιο και επικίνδυνο και πρέπει να υπάρξει άμεσα παρέμβαση για βελτίωση της βατότητάς του. Σας ενημερώνω ότι στις 13/12/2010 είχα στείλει επιστολή στον κ. Χατζημιχάλη, στην οποία τόνιζα την ανάγκη άμεσης παρέμβασης. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.  Επισης το ιδιο  προβλημα  υπαρχει  και στα  Τσουκαλέϊκα.
2) Ο δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης είναι σήμερα και για αρκετά χρόνια ακόμη ο μοναδικός που συνδέει τους δυο νομούς, αλλά και τους πολίτες των χωριών του Ταϋγέτου, για να πάνε στα χωριά τους. Ο δρόμος αυτός είναι επικίνδυνος, όπως πιστεύω να σας έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, λόγω πτώσης βράχων.
Επειδή προ ημερών είχαμε πτώση μεγάλου βράχου και είναι θαύμα πώς δεν υπήρξαν θύματα, θεωρώ ότι επιβάλλεται να υπάρξουν άμεσα ενέργειες ώστε να γίνει δημοπράτηση του έργου προστασίας των πρανών από την πτώση των βράχων.
Σας ερωτώ λοιπόν, τι ενέργειες θα κάνετε ώστε και για τα δύο αυτά προβλήματα να υπάρξουν άμεσες λύσεις;

29/1/2011
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

Θανάσης Πετράκος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER