Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:28

Αλλαγές στο ψηφοδέλτιο Νίκα που ανακοινώνεται πλήρως πιθανώς σήμερα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"


Αλλαγές της τελευταίας στιγμής έγιναν στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” του Παναγιώτη Νίκα.
Συγκεκριμένα προστέθηκαν, ο δήμαρχος Αριος Γιώργος Γιαννακόπουλος που είχε ανακοινωθεί αρχικά για την εκλογική περιφέρεια του Αρι, οι αξιωματικοί ε.α. της Αεροπορίας Αντώνης Κορομηλάς και Ευάγγελος Φλεβάρης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μικρής Μαντίνειας Νίκος Κουμουνδούρος, ο μηχανικός έργων υποδομής Σταύρος Μπαζίγος, η δημοσιογράφος-θεατρολόγος Αφροδίτη Σπυροπούλου και ο μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Στρούμπος.
Στο ψηφοδέλτιο δεν συμμετέχουν ως γνωστόν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος και ο πλανόδιος έμπορος σιδηρικών Σταμάτης Καραγιάννης, ενώ η έμπορος η Νίκη Σαμπαζιώτη θα είναι τελικώς υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου για τη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας:
Δημήτρης Αθανασόπουλος μεσίτης, Δημήτρης Βεργόπουλος καθηγητής Η/Υ MSc Εκπαίδευση Ενηλίκων, Καίτη Γιαννακοπούλου έμπορος ΚΑΚ, Πολυτίμη Δημητροπούλου τραπεζική υπάλληλος, Δημήτρης Θωμόπουλος μεταλλειολόγος μηχανικός ΕΜΠ, Ελένη Κουνή βοηθός μικροβιολόγου, Βενετία Λιακουνάκου δασκάλα, Βιβή Μπουρδέκα έμπορος ΚΑΚ, Ολγα Παναγιωτοπούλου υπεύθυνη Συλλόγου Δωρητών Οργάνων - καθηγήτρια Αγγλικών, Εφη Παπαμικρούλη οικιακά και Μαριάννα Ψυλλάκη τραπεζική υπάλληλος.
Τα εναπομείναντα ονόματα του κεντρικού ψηφοδελτίου, καθώς και οι υποψήφιοι των τοπικών διαμερισμάτων αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανώς και εντός της σημερινής μέρας.
Εξάλλου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο κ. Νίκας επισκέφτηκε χθες το Αστικό και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Σήμερα θα επισκεφτεί τα δημοτικά καταστήματα Αριος (10.30 π.μ.), Θουρίας (11.30 π.μ.) και Αρφαρών (12.30 μ.μ.).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER