Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:29

Κώστας Φούρκας: Πρότεινε "Κάρτα του Πολίτη" στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τη δημιουργία και διάθεση στους ντόπιους μιας "Κάρτας του Πολίτη" πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Φούρκας στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης. Στη συνάντησή του με τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και μέλη του συλλόγου, εξήγησε ότι αναφέρεται στη χορήγηση μιας εκπτωτικής κάρτας στους πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης, ώστε να τους δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο για να προτιμούν τα καταστήματα της περιοχής για τις αγορές τους. Ο κ. Φούρκας ζήτησε από το Δ.Σ. να διερευνήσει την αποδοχή της πρότασης μεταξύ των μελών του συλλόγου, ώστε το μέτρο να μπορέσει να εφαρμοστεί άμεσα από τη νέα δημοτική αρχή.
Αυτή την εβδομάδα ο κ. Φούρκας επισκέπτεται καθημερινά σχολεία του δήμου, καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Σήμερα το πρωί θα επισκεφτεί το Ειδικό Σχολείο στο Συκαράκι και το απόγευμα τα χωριά Βασιλική, Λιαντίνα, Γοράνοι, Ποταμιά και Δάφνη.
Αύριο το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο ΚΤΕΛ. Το Σάββατο θα επισκεφτεί τη Λαϊκή Αγορά της Σπάρτης, προκειμένου να συναντήσει παραγωγούς και εμπόρους, ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσει τη λειτουργία στη μονή των Αγίων Τεσσαράκοντα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER