Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:30

Αίπεια και Πεταλίδι στο επίκεντρο των υποψηφίων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στους Δήμους Αίπειας και Πεταλιδίου φέρουν οι πληροφορίες ότι εστιάζουν πλέον την προσοχή τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσσήνης -ο καθένας για το δικό του λόγο βεβαίως.
Οι δύο πιο πάνω δήμοι -που με τον «Καλλικράτη» θα αποτελούν τμήμα του νέου Δήμου Μεσσήνης- διαθέτουν πλειοψηφίες που είχαν στηριχθεί από το κυβερνών κόμμα.
Ηδη έχει υπάρξει, όπως θα ήταν αναμενόμενο άλλωστε, προσέγγιση από τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Τζώρτζη, ο οποίος έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι επαφές επιχειρούνται και από ακόμα δύο συνδυασμούς -τόσο του Στάθη Αναστασόπουλου, όσο και του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Κώστα Σπυρόπουλου.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνδυασμός τού απερχόμενου δημάρχου -χωρίς πλέον να περιορίζεται από τα στενά κομματικά κριτήρια- επιχειρεί με μεθοδικό τρόπο να κάνει άνοιγμα σε αιρετούς, αλλά και απλούς δημότες, που δεν ανήκουν στο λεγόμενο «συντηρητικό» στρατόπεδο.
Κατά τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, οι επαφές εξελίσσονται ικανοποιητικά -ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ανακοινώσεις παρά μόνο όταν οριστικοποιηθεί η κατάσταση.
Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος προβαίνει σε επαφές σε επίσης κρίσιμους δήμους, όπως ο Δήμος Ιθώμης, αλλά και ο Δήμος Ανδρούσας -με τον τελευταίο να θεωρείται δήμος με ειδικό βάρος, καθώς αποτελεί τη γενέτειρα του βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER