Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:31

Οριστικοποιούνται οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντός των επομένων ημερών, ίσως και σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα ανακοινώσει τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεκριμένα στη Μεσσηνία επικρατέστερος να οριστεί αντιπεριφερειάρχης θεωρείται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χρήστος Μαλαπάνης. Στην Αρκαδία ο εν ενεργεία περιφερειάρχης Κρήτης Θανάσης Καρούτζος, ο οποίος κατάγεται από το Νομό Αρκαδίας. Στην Λακωνία η νομαρχιακή σύμβουλος Ντία Τζανετέα. Στην Κορινθία ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Δέδες και στην Αργολίδα ο νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Τάσος Χειβιδόπουλος.
Αναλυτικά, ο κ. Μαλαπάνης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχτηκε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκε από την κεντρική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Στην Αρκαδία ο κ. Τατούλης επιθυμούσε και επιθυμεί διακαώς να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο κ. Καρούτζος και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία θα γίνει πραγματικότητα.
Στην Λακωνία τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν με καλό μάτι τον ορισμό της κ. Τζανετέα στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και δεν θα αντιδράσουν μόνο αν ο κ. Τατούλης υποσχεθεί ότι θα ορίσει "πράσινο" θεματικό αντιπεριφερειάρχη από τη Λακωνία.
Στην Κορινθία ο κ. Δέδες έχει στο πλευρό του τους τοπικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και "γαλάζιους" νομαρχιακούς συμβούλους οι οποίοι έχουν εξοργιστεί με το νομάρχη Νίκο Ταγαρά ο οποίος ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης στο συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου ενώ πριν εμφανιζόταν να μην επιθυμεί να είναι υποψήφιος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER