Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 14:37

Με απόφαση Διδασκάλου εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για το αγκυροβόλιο στο Βασιλίτσι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με απόφαση Διδασκάλου εγκρίθηκε η περιβαλλοντική μελέτη για το αγκυροβόλιο στο Βασιλίτσι

Την απόφαση του γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων στην ακτή στο Βασιλίτσι αποκάλυψε, χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Κι επέκρινε τη στάση όσων μέχρι χθες κατηγορούσαν συλλήβδην την Περιφερειακή Αρχή για τη στάση της.

 

 «Γιατί δεν μιλάνε καθόλου σήμερα όσοι μέχρι χτες φώναζαν; Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν, ενώ μέχρι χτες μας κατηγορούσαν; Η απόφαση έχει βγει από τις 22 Οκτωβρίου και κανένας δεν έκανε ούτε μία αναφορά. Γιατί δεν θα πρέπει να υποθέσω ότι υπάρχει συμπαιγνία και ένοχη ανοχή όλων των θεσμικών παραγόντων, που μέχρι χτες μας εγκαλούσαν για το θέμα αυτό;» δήλωσε ο κ. Τατούλης. Επανέλαβε την κατηγορηματική στάση της Περιφέρειας στην εξασφάλιση ελεύθερης πρόσβασης σε δημόσιο χώρο ως την απαραίτητη προϋπόθεση για την οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε, τέλος, ότι άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διά μέσου των αντιπεριφερειαρχών, θα προσφύγει κατά της απόφασης αυτής για παραβιάσεις της διαδικασίας, είτε συνιστούν τυπικές, είτε ουσιαστικές παραλείψεις.  

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER