Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 16:21

"Καραμπόλα" λόγω Σμυρνιώτη: Για να καμφθούν οι αντιδράσεις επελέγη ο Κώστας Μανδρώνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από "καραμπόλα" και για να μην υπάρξουν αντιδράσεις βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας στο συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου ο Κώστας Μανδρώνης, αντί της Χαρίκλειας Τσιώλη που ακουγόταν ως σίγουρη όλο το προηγούμενο διάστημα. Μετά την επιλογή του Γιάννη Σμυρνιώτη ως υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης με τη στήριξη της Ν.Δ., προκλήθηκαν αντιδράσεις από τοπικά στελέχη, από το νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τη νομαρχιακή πλειοψηφία, αλλά και από τη δημοτική ομάδα του πρώην δημάρχου Δημοσθένη Σωτηρόπουλο και τον ίδιο τον επικεφαλής της. Ιδιαίτερα η ομάδα του κ. Σωτηρόπουλου είχε υποστηρίξει με θέρμη την υποψηφιότητα Μανδρώνη. Για να καμφθούν οι αντιδράσεις και η Ν.Δ. να πάει ενωμένη στην Αρκαδία στις κρίσιμες -λόγω του Αρκά Πέτρου Τατούλη- εκλογές της Περιφέρειας, θυσιάστηκε η κ. Τσιώλη και επελέγη ο κ. Μανδρώνης.
Σε δήλωσή του ο Κ. Μανδρώνης αναφέρει ότι «με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στο συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος" για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, του οποίου ηγείται ο πρόεδρος των Ελλήνων νομαρχών στην ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος». Και σημειώνει:
«Στη θέση μου, θα μπορούσαν να ήταν και πολλοί άλλοι, από τα άξια στελέχη που διαθέτει η παράταξή μας. Η Αρκαδία και η Πελοπόννησος χρειάζονται ανθρώπους με πείρα και γνώση στην αυτοδιοίκηση, με όραμα προόδου, ανάπτυξης και δημιουργίας, που μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο Δημήτρης Δράκος και τα στελέχη του συνδυασμού μας. Αγαπάμε τον τόπο μας, γι’ αυτό υπηρετούμε με συνέπεια, αρχές και αξίες την αυτοδιοίκηση. Είμαστε κομμάτι του λαού και μαζί με αυτόν παλεύουμε για μια κοινωνία απελευθερωμένη από τα δεσμά της κακοδαιμονίας και της υπανάπτυξης.
Απευθύνομαι στους συμπατριώτες μου, σε όλους τους Αρκάδες. Ο λαός μας ξέρει ποιοι είναι συνεπείς στα πιστεύω τους και ταγμένοι να υπηρετούν την αρκαδική κοινωνία στο σύνολό της, και ποιοι αποζητούν ρόλους πολιτικής επιβίωσης μέσα από αταίριαστες διαδρομές. Τώρα μπαίνουμε όλοι μαζί στον νέο αγώνα, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις. Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό του Δημήτρη Δράκου. Σας καλώ να χτίσουμε τη δυνατή Αρκαδία, πρωτοπόρα στη δυνατή Πελοπόννησο».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER