Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 12:24

Μεσσήνιοι αιρετοί σε επιτροπές της ΚΕΔΕ

Γράφτηκε από τον
Μεσσήνιοι αιρετοί σε επιτροπές της ΚΕΔΕ

Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Μεσσηνίας έχουν οριστεί ως μέλη σε Επιτροπές της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας). 

 

Συγκεκριμένα, στην Επιτροπή Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας έχει οριστεί ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας (γιατρός). Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ - δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης (γιατρός). 

Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει οριστεί ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος (πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και μέλος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ). Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο Γιάννης Λυμπέρης, δημοτικός σύμβουλος - τέως δήμαρχος Ηλιδας.

Στην Επιτροπή ΕΣΠΑ 2014 - 2020 έχει οριστεί ως αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, που είναι και αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΕ. Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο Γ. Πατούλης.

Στην Επιτροπή Χωροταξίας - Υποδομών και Περιβάλλοντος έχει οριστεί ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης (πολιτικός μηχανικός). Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης (πολιτικός μηχανικός).

Στην Επιτροπή Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει οριστεί ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης. Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο Γιάννης Τσιάμης, δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού.

Ακόμα, να αναφέρουμε ότι στην Επιτροπή Οικονομικών ΟΤΑ έχει οριστεί ο τέως αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιάννης Μπρατσιάκος, ο οποίος μετά την αλλαγή στο εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου Μεσσήνης δεν είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος. Πρόεδρος στην Επιτροπή είναι ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξιος Καστρινός.

 

Γ.Σ.


NEWSLETTER