Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 14:00

Προγραμματική διακήρυξη παρουσίασε ο Γιαννόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Την προγραμματική διακήρυξη και το όνομα του ανεξάρτητου συνδυασμού "Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών" παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, την περασμένη Κυριακή, στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων. Η πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του συνδυασμού έγινε παρουσία μεγάλου αριθμού υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, καθώς και πολλών δεκάδων φίλων της αυτοδιοικητικής κίνησης.
Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στον ουσιώδη ρόλο που καλείται να παίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην ανάπτυξη της Γορτυνίας, ενώ καταδίκασε τις αδιαφανείς κομματικές παρεμβάσεις. Επίσης, παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού και κάλεσε τους πολίτες της Γορτυνίας να συμμετάσχουν στην ενωτική προσπάθεια της "Παγγορτυνιακής Συμμαχίας Πολιτών" προς τη νίκη τονίζοντας ότι "από την προσπάθεια αυτή της αναγέννησης και ανασυγκρότησης της Γορτυνίας μας δεν περισσεύει κανείς".
Στη συγκέντρωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Βυτίνας Γιάννης Σακελλαρίου, ο οποίος έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στις κάθε είδους παρεμβάσεις, καθώς και στο γιατί πρέπει να υπερψηφιστεί ο ανεξάρτητος συνδυασμός. Επίσης, παρευρέθησαν ο δήμαρχος Τροπαίων Γιάννης Παπασταματίου, πλήθος εν ενεργεία δημοτικών και τοπικών συμβούλων από όλους τους δήμους της Γορτυνίας και εκπρόσωποι συλλόγων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER