Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 14:01

Ποιος κοροϊδεύει ποιον... και ο καιρός της «κωλοτούμπας»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΡΟΜΟΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ - ΜΠΟΥΚΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε ο κόσμος να πληροφορηθεί μερικά πράγματα που ίσως δεν τα γνωρίζει, και κυρίως να μάθει το ποιόν του ανθρώπου που με την «άνωθεν φώτιση» και αφού είχε μείνει «ορφανό» στους πέντε δρόμους ξεκίνησε ένα ωραίο πρωί τις 17ης Αυγούστου από τον Αγιο Φλώρο Αρφαρών να γίνει δήμαρχος Μεσσήνης.
Αυτός ο «πεφωτισμένος» επαγγελματίας πολιτικός Στάθης Αναστασόπουλος, υπεύθυνος σαν αντινομάρχης των οδικών έργων του νομού, για το συγκεκριμένο έργο Ριζόμυλος - Μπούκα - Καλαμάτα έκανε τα εξής:
α) Μας συνέταξε μέσω της Αναπτυξιακής μία μελέτη για το δρόμο αυτό με τέτοια χαρακτηριστικά που, αν υλοποιηθεί, και ο τελευταίος κάτοικος της πόλης αυτής είναι πεπεισμένος ότι είναι η ταφόπλακα της ανάπτυξης του δήμου μας.
β) Το Δ.Σ. αντέδρασε έντονα για το κατασκευαστικό αυτό έκτρωμα και συγκάλεσε Δ.Σ. στις 22-5-2009 καλώντας τον να παραβρεθεί και να πάρει θέση. Παραβρέθηκε ο κ. Αναστασόπουλος και βλέποντας την οργή του κόσμου δεν πήρε καμία θέση, ει μη μόνο μας είπε, πάρτε απόφαση και θα την λάβουμε σοβαρά υπόψη μας κάνοντας τις σχετικές τροποποιήσεις.
γ) Στο τέλος του περασμένου μήνα μάς κοινοποιήθηκε η συμπληρωματική ΜΠΕ του έργου και διαπιστώσαμε ότι οι αλλαγές που ζητούσαμε δεν έγιναν δεκτές. Συγκαλέσαμε Δ.Σ. καλώντας τον αντινομάρχη να παρευρεθεί και να πάρει θέση επί του θέματος.
Κατά τη συζήτηση του θέματος, με πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου και σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, καταδείχτηκε για άλλη μία φορά ότι συνεχίστηκε το εκ προμελέτης έγκλημα κατά της ανάπτυξης του δήμου μας. Μπροστά στη γενική κατακραυγή και αντίδραση του κόσμου έγινε η «κωλοτούμπα» από τον Αναστασόπουλο και είπε «ναι» σε όλα που ζητούσε και ζητά το Δ.Σ.
Σημειωτέον ότι προ ημερών στο γραφείο του συνδυασμού του κ. Αναστασόπουλου έγινε προβολή του δρόμου όπου παρευρίσκονταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και μη, ζητωκραυγάζοντας και χτυπώντας παλαμάκια κατά την διάρκεια της προβολής. Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί είναι επιεικώς είτε αφελείς είτε κάτοικοι άλλων δήμων και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
δ) Γιατί κ. Αναστασόπουλε 1,5 χρόνο τώρα δεν κάνατε τίποτα από τα ουσιώδη που ζητούν ομόφωνα το Δ.Σ. και ο λαός της Μεσσήνης;
Γιατί κ. Αναστασόπουλε σήμερα λέτε «ναι» σε όλα; Ποιους προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Μήπως αυτοί που σε έφεραν σου είπαν ότι οι Νησιώτες είναι βλάκες, τρώνε κουτόχορτο και μπορούμε να τους κοροϊδέψουμε; Μήπως ο Αγιος Φλώρος βγάζει εγκέφαλους και η Μεσσήνη ανεγκέφαλους;
Αλήθεια, αυτοί που σε στηρίζουν τέτοιο δήμαρχο θέλουν; Υποκριτή και πολιτικό καιροσκόπο; Δεν έχουν πεισθεί ακόμη ότι είσαι ξένο σώμα και ποτέ δεν θα γίνεις ο δικός μας άνθρωπος;
Πιστεύουμε ότι ο λαός της Μεσσήνης έχει κρίση, σχηματίζει γνώμη βλέπει ποιος του συμπαραστέκεται και νοιάζεται για τα συμφέροντά του και την ώρα της κρίσης θα πράξει το σωστό.

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Δουρούμης αντιδήμαρχος
Στυλιανός Αναστασόπουλος αντιδήμαρχος
Πέτρος Τσάμης πρόεδρος ΔΕYAM
Δημήτριος Μιχαλόπουλος πρόεδρος ΚΕΑΔΗΜ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER