Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 14:22

Συνάντηση Καφαντάρη με Μαλαπάνη

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καφαντάρη με Μαλαπάνη

Σήμερα, Τρίτη 17 Μαρτίου 2011, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Καλαμάτα ΜΕΤΑΞΎ του Δημάρχου κου Δημητρίου Π. Καφαντάρη και της Αντιδημάρχου (Πολιτισμού, Παιδείας και αρμόδιας για τη Δ.Ε. Κορώνης) κ. Πελαγίας Λευτάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Μαλαπάνη Χρήστο καθώς και με τον Προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Γιαννακέα   Παναγιώτη.
Σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν να συζητηθούν ζητήματα τεχνικών έργων που πρέπει να πραγματοποιηθούν άμεσα για λόγους ασφαλείας της διέλευσης του κοινού στην περιοχή της Κορώνης.
Οι δύο μεριές συμφώνησαν να γίνει υποστήριξη σε μήκος 300 μέτρων στο οδόστρωμα της εισόδου της Κορώνης, έργου σημαντικού για την περιοχή και για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, σύμφωνα με τη διακεκριμένη τεχνική μελέτη καθώς ήδη υπάρχει έγκριση περιβαλλοντικών όρων ενώ είναι σε αναμονή η έγκριση του προϋπολογισμού. Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά στο Δήμο και θα παρέχει στήριξη για την επίλυση όλων των προβλημάτων της περιοχής.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος


NEWSLETTER