Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 14:06

Ο αντιδήμαρχος Αριος Μπάμπης Σταθόπουλος: Κόπηκε με παρέμβαση Σαμαρά από το ψηφοδέλτιο του Νίκα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ

Με παρέμβαση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά κόπηκε ο αντιδήμαρχος Αριος Μπάμπης Σταθόπουλος από το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, γιατί είναι Ντορικός και γιατί στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετέφερε στον κομμένο υποψήφιο ο ίδιος ο κ. Νίκας σε συνάντησή τους στο Δημαρχείο, προχθές το βράδυ.
Ο κ. Σταθόπουλος σε δήλωσή του ανακοινώνει ότι αποχωρεί «από το κόμμα του κ. Σαμαρά» και δηλώνει ότι στηρίζει Νίκα και Τατούλη. Μάλιστα, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για εσωκομματικό αυταρχισμό και πολιτική ανευθυνότητα, ενώ κάνει λόγο για κύκλους της Πολιτικής Ανοιξης και του Κόμματος Ελεύθερων Πολιτών «που αποτελειώνουν τώρα τη Ν.Δ.».
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αριος Μπάμπης Σταθόπουλος σημειώνει:
«Γνωρίζουν καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι, με παρέμβαση του σημερινού προέδρου της Ν.Δ. κ. Σαμαρά, ακυρώθηκε η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα, που υποστηρίζει η Ν.Δ. Εξίσου καλά γνωρίζουν και την αιτία. Διότι στις εσωκομματικές εκλογές υποστήριξα την κ. Μπακογιάννη.
Για τη σημερινή ηγεσία του κόμματος δεν έχει καμιά σημασία η προσφορά στην αυτοδιοίκηση, το άμεμπτο παρελθόν και οι αγώνες για την παράταξη. Μοναδικό κριτήριο γι' αυτούς που διοικούν σήμερα το κόμμα μας είναι η τυφλή υποταγή στους κύκλους της ΠΟΛΑΝ και του ΚΕΠ που αποτελειώνουν τώρα τη Ν.Δ. εκ των έσω, αφού δεν το κατάφεραν όταν ήταν απέναντί μας.
Είναι περιττό να επισημάνω εγώ, με την καθαρά τοπική μου φωνή, το πού έχει οδηγήσει τη Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς σήμερα, με τον εσωκομματικό του αυταρχισμό και με την πολιτική του ανευθυνότητα, που εξαφανίζει τα ελλείμματα εν ριπή οφθαλμού και "βρίσκει" εκατοντάδες δισ. σε δάνεια ως μάννα εξ ουρανού!
Με την τοπική μου φωνή όμως, δικαιούμαι να επισημάνω ότι η αρρώστια έφτασε πλέον από τον κορμό στα άκρα, δηλητηριάζοντας θανάσιμα ολόκληρη τη Νέα Δημοκρατία, κέντρο και περιφέρεια. Γι' αυτό και σήμερα, ακόμα και το εξευτελιστικό 33% που πήραμε στις περυσινές εκλογές, μοιάζει σαν άπιαστο όνειρο για το κόμμα μας, υπό τον κ. Σαμαρά.
Τελικά όμως, ίσως ο κ. Σαμαράς να μου πρόσφερε μια εκδούλευση. Να μην γίνω συνένοχος, έστω και έμμεσα, σ' αυτό που, μέρα με τη μέρα, καταντάει υπό την αρχηγία του η άλλοτε κραταιά μας παράταξη.
Δηλώνω ότι αποχωρώ από το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, που στήριξα τόσα χρόνια με τόσους αγώνες. Στηρίζω τον Παναγιώτη Νίκα, γιατί μας συνδέουν κοινοί αγώνες, και τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια, δυναμικά».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER