Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 14:08

Συνάντηση Δράκου με Μανδρώνη και περιοδείες στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνεργασία για τις εκλογές είχαν χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δ. Δράκος και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κ. Μανδρώνης, στα γραφεία όπου στεγάζεται το κεντρικό εκλογικό επιτελείο του συνδυασμού «Δυνατή Πελοπόννησος» στην Τρίπολη. Οι Δ. Δράκος και Κ. Μανδρώνης είχαν συνεχείς συσκέψεις με στελέχη του εκλογικού επιτελείου, καθώς και με παράγοντες από το χώρο της αυτοδιοίκησης στο Νομό Αρκαδίας.
Σήμερα θα πραγματοποιήσουν σειρά επισκέψεων σε γραφεία δημοσίων υπηρεσιών της Τρίπολης και θα έχουν επαφές με τις διοικήσεις και το προσωπικό (στις 10 π.μ. τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ., στις 11 π.μ. το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη 1 μ.μ. τη Νομαρχία Αρκαδίας, στη 1.30 π.μ. το Δημαρχείο της Τρίπολης και στις 2 μ.μ. τη Βιομηχανική Περιοχή).
Στις 6.30 το απόγευμα ο Δ. Δράκος, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μανδρώνη, θα παραστεί στην ολομέλεια της ΝΟΔΕ της ΝΔ Αρκαδίας στα γραφεία της Επιτροπής, παρουσία του υπεύθυνου στον Τομέα Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του κόμματος, Χρήστου Ζώη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER