Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 14:02

Εργασίες στις διαβάσεις του ΟΣΕ σε Αγ. Δημήτριο και Αγια-Σωτήρα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εργασίες αποκατάστασης στις σιδηροδρομικές διαβάσεις στον Αγ. Δημήτριο, στην Αγια-Σωτήρα και στην οδό Παμίσου ξεκινά την προσεχή Δευτέρα συνεργείο του ΟΣΕ,  σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας. Αυτό ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος.
Συγκεκριμένα ο κ. Σπίνος είπε ότι τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 του μήνα θα γίνει αποκατάσταση με συναρμογή της ασφάλτου με τις σιδηροτροχιές, στις διαβάσεις στην Αγια-Σωτήρα και στην οδό Παμίσου. Την Παρασκευή 15 του μήνα οι εργασίες θα συνεχιστούν στην επικίνδυνη διάβαση στον Αγ. Δημήτριο, νότια του παλιού νοσοκομείου, όπου θα τοποθετηθούν πλαστικοί τάπητες σαν αυτούς στη διάβαση της οδού Αρτέμιδος.
Το επόμενο στάδιο των παρεμβάσεων στις σιδηροδρομικές διαβάσεις της πόλης, όπως είπε ο αντιδήμαρχος, θα είναι η αποκατάσταση της διάβασης του Ασπροχώματος. Πάντως συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει, παρά μόνο η διαβεβαίωση του ΟΣΕ προς το δήμο ότι θα γίνει.
Τέλος, ο κ. Σπίνος ανέφερε ότι γίνονται συζητήσεις και για την αποκατάσταση των διαβάσεων στις οδούς Ξενοφώντος, Σόλωνος και Μακεδονίας μέσα στην Καλαμάτα.
Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER