Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 14:03

Επιστολή στην “Ελλάκτωρ” για το υπόγειο πάρκινγκ από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιστολή προς την εταιρεία "Ελλάκτωρ" έστειλε με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμος Καλαμάτας, στην οποία αποδέχεται την πρότασή της για κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ χωρητικότητας 224 θέσεων μπροστά από το Διοικητήριο. Αυτό δήλωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σπίνος ο οποίος παράλληλα σημείωσε ότι, εφόσον δοθεί το "πράσινο φως" για να κατασκευαστεί το υπόγειο πάρκινγκ, η εταιρεία θα κάνει την ανάπλαση στα "Ουζάκια", προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.
Σημειώνουμε ότι η πρόταση από την εταιρεία έγινε στο πλαίσιο της εξωδικαστικής επίλυσης του αιτήματος διοικητικής αποβολής της από τα υπαίθρια πάρκινγκ του Νέδοντα, το οποίο είχε καταθέσει ο δήμος. Σύμφωνα με την πρόταση, η "Ελλάκτωρ" θα εκμεταλλεύεται το υπόγειο πάρκινγκ, ενώ τα υπαίθρια πάρκινγκ του Νέδοντα επιστρέφουν στην ιδιοκτησία του Δήμου Καλαμάτας.
Τώρα, όσον αφορά το υπόγειο πάρκινγκ, αυτό θα εκτείνεται από την οδό Ξενοφώντος, όπου θα υπάρχει η πρώτη είσοδος - έξοδος, μέχρι την οδό Μακεδονίας όπου θα υπάρχει η δεύτερη είσοδος - έξοδος.
Ο κ. Σπίνος κλείνοντας τις δηλώσεις του τόνισε ότι η δημοτική αρχή προτίθεται να κρατά σε συνεχή ενημέρωση το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες για τις επαφές που θα γίνουν με την εταιρεία.
Ν.Κ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER