Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 14:01

Κοινή Δράση Μεσσηνίας: Καμία αύξηση στα τέλη

Γράφτηκε από την

Η Κοινή Δράση Μεσσηνίας βρέθηκε στις 29 Μάρτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας όπου για μια ακόμα φορά η πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να αναβάλλει τη συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, προφασιζόμενη την παρουσία πολιτών και κινήσεων (ΠΑΜΕ, Κοινή Δράση). Η επίσημη δικαιολογία του δημάρχου κου Νίκα ότι η συζήτηση πρέπει να γίνεται «με ηρεμία», καθώς και οι διαβεβαιώσεις του ότι αυτός είναι ο πρώτος που δεν θέλει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη δεν μας πείθουν. Αφού τα λεφτά όπως λέει δεν του φτάνουν, αφού έχει πρόβλημα με τους μισθούς των υπαλλήλων του δήμου, ας ενωθεί με το λαό στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα και φορτώνει τις οικογένειες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με επιπλέον βάρη.
Η Κοινή Δράση Μεσσηνίας δηλώνει για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεσή της σε οποιαδήποτε αύξηση των δημοτικών τελών. Καλούμε όλους τους Καλαματιανούς να είναι παρόντες στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να ακυρώσουμε την αύξηση των δημοτικών τελών.
Τέλος, χαιρετίζουμε την κινητοποίηση και παρουσία πολιτών και κινήσεων (ΠΑΜΕ) στο δημοτικό συμβούλιο ενάντια στην αύξηση των δημοτικών τελών, καθώς και την τοποθέτηση του εκπροσώπου του Δικτύου Ενεργών Πολιτών.

Κοινή Δράση Μεσσηνίας


NEWSLETTER