Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 14:01

Κοινή Δράση Μεσσηνίας: Καμία αύξηση στα τέλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κοινή Δράση Μεσσηνίας βρέθηκε στις 29 Μάρτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας όπου για μια ακόμα φορά η πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να αναβάλλει τη συζήτηση για τα δημοτικά τέλη, προφασιζόμενη την παρουσία πολιτών και κινήσεων (ΠΑΜΕ, Κοινή Δράση). Η επίσημη δικαιολογία του δημάρχου κου Νίκα ότι η συζήτηση πρέπει να γίνεται «με ηρεμία», καθώς και οι διαβεβαιώσεις του ότι αυτός είναι ο πρώτος που δεν θέλει να αυξηθούν τα δημοτικά τέλη δεν μας πείθουν. Αφού τα λεφτά όπως λέει δεν του φτάνουν, αφού έχει πρόβλημα με τους μισθούς των υπαλλήλων του δήμου, ας ενωθεί με το λαό στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα και φορτώνει τις οικογένειες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με επιπλέον βάρη.
Η Κοινή Δράση Μεσσηνίας δηλώνει για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεσή της σε οποιαδήποτε αύξηση των δημοτικών τελών. Καλούμε όλους τους Καλαματιανούς να είναι παρόντες στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να ακυρώσουμε την αύξηση των δημοτικών τελών.
Τέλος, χαιρετίζουμε την κινητοποίηση και παρουσία πολιτών και κινήσεων (ΠΑΜΕ) στο δημοτικό συμβούλιο ενάντια στην αύξηση των δημοτικών τελών, καθώς και την τοποθέτηση του εκπροσώπου του Δικτύου Ενεργών Πολιτών.

Κοινή Δράση Μεσσηνίας

Σχόλια  

0 # Raindog 31-03-2011 01:07
Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη στην Καλαμάτα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μετά την αύξηση για τους επαγγελματίες έρχεται και η αύξηση για όλους τους Καλαματιανούς. Η δημοτική αρχή επιδεικνύοντας περισσή αναλγησία σε καιρούς που ο λαός στενάζει από την ολομέτωπη επίθεση της τροϊκανής κυβέρνησης σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δημόσια υγεία και παιδεία και μετακίνηση έρχεται να αυξήσει τα ήδη τεράστια δημοτικά τέλη. Μετά από σωρευτικές αυξήσεις πάνω από 50% την τελευταία οκταετία, το θράσος της δημοτικής αρχής ξεπερνάει κάθε όριο, αφού ισχυρίζεται ότι αυξάνει τα δημοτικά τέλη για τις ανάγκες της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού της πόλης.

Αναρωτιέται κανείς πως μια δημοτική αρχή που έπνιξε το τελευταίο καλοκαίρι την Καλαμάτα στο σκουπίδι και συνέχισε πρόσφατα να το κάνει, έχει τώρα το θράσος να ζητάει και ανταμοιβή γι’ αυτό!

Πως η δημοτική αρχή που επί χρόνια κωλυσιεργεί για το θέμα των απορριμμάτων...

Διαβάστε τη συνέχεια της ανακοίνωσης πατώντας εδώ
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER