Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 15:38

Πετράκος και Χανιάς στην Πυροσβεστική

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ενιαίος φορέας δασοπροστασίας και κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων ήταν δύο από τις θέσεις τις οποίες εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου», που επισκέφθηκε χθες την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.
Ο Θ. Πετράκος, που συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Νίκο Χανιά απόστρατο αξιωματικό της Πυροσβεστικής, συζήτησε με τους πυροσβέστες τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία αλλά και συνολικά ο τομέας της πυροπροστασίας στη χώρα μας.
Σήμερα, ο Θ. Πετράκος θα βρίσκεται στην Κορινθία, όπου στις 7 το απόγευμα, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού, στο ξενοδοχείο «Εφύρα» στην Κόρινθο.
Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο Θανάσης Πετράκος θα βρίσκεται στη Λακωνία, όπου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Διονύση Θωμά και αντιπροσωπεία υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, θα επισκεφθούν τις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και το ΤΕΙ Σπάρτης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συναντηθεί με φορείς και οργανώσεις επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων καθώς και με τις διοικήσεις Εργατικού Κέντρου Λακωνίας και Δημοσιοϋπαλληλικών Σωματείων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER