Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 15:39

Διορθωτική ανακοίνωση για υποψήφιους Ν. Τζώρτζη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διορθωτική ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο συνδυασμός «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης Νίκου Τζώρτζη, προκειμένου να αποκαταστήσει ορισμένα λάθη που -όπως αναφέρεται σε αυτή- έγιναν στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων την Τετάρτη το βράδυ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού, οι αλλαγές είναι οι εξής:
Οσον αφορά στο τοπικό ψηφοδέλτιο, στη Μεσσήνη, υποψήφιος είναι ο Μιλτιάδης Κωντ. Λουκάκος (τραπεζικός υπάλληλος, πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Μεσσήνης) και όχι ο Χαράλαμπος Γ. Πούπουζας (υπάλληλος ΔΕΗ).
Στην Αρσινόη αναφέρθηκε εκ παραδρομής ο Χρήστος Γιαννόπουλος, ενώ στη Νέα Κορώνη υποψήφιος είναι ο Κωνσταντίνος Κουφόγιωργας και όχι Κουφόγιαννης, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Επιπλέον από το συνδυασμό γνωστοποιείται -με την ίδια ανακοίνωση- ότι υπάρχουν 9 προσθήκες, μία στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και 8 στο τοπικό.
Στο κεντρικό ψηφοδέλτιο υποψήφιος είναι και ο Βασίλειος Σωκ. Γαζούλης (συνταξιούχος υπάλληλος Λιμενικού Ταμείου, τέως δημοτικός σύμβουλος) και στο τοπικό ψηφοδέλτιο προστίθενται οι εξής υποψήφιοι:
Στο Αβραμιού ο Γεώργιος Κωνστ. Νικολόπουλος, στο Δάρα ο Αλέξανδρος Αντ. Αντωνόπουλος (αγρότης), στο Στρέφι οι Βασίλειος Παυλ. Σουρίλας, Δημήτριος Παντ. Φιλόπουλος και Ασπασία Αναστ. Πουλοπούλου, στη Νέα Κορώνη ο Αναστάσιος Τέντες, στη Μαθία ο Παναγιώτης Αναστ.
Νικολακόπουλος και στη Δροσιά ο Δημήτριος Θεοδ. Κοσμόπουλος (ιδιωτικός υπάλληλος).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER