Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 14:39

Μήνυμα του Παναγιώτη Φαρλέκα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το Δ. Δράκο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μήνυμα του Παναγιώτη Φαρλέκα υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με το Δ. Δράκο

Η εποχή που ζούμε είναι περίοδος βαθιάς κρίσης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής. Τα σκληρά οικονομικά μέτρα έχουν επιπτώσεις στα νοικοκυριά μας που χάνουν εισόδημα. Επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο». Η αγορά καταρρέει. Οικογενειάρχες μένουν χωρίς δουλειά και μία ολόκληρη γενιά νέων επιστημόνων μεταναστεύει μπροστά στον κίνδυνο της ανεργίας. Το αγροτικό εισόδημα μειώνεται δραστικά και οδηγεί τους ανθρώπους της περιφέρειας σε ανασφάλεια και αδιέξοδο.
Η Ελλάδα ασφυκτιά και χρειάζεται ανάσα. Ανάσα σημαίνει Ανάπτυξη. Και η Ανάπτυξη, μπορεί να ’ρθει μέσα από τις περιφέρειες.
Οι περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοέμβρη διεξάγονται στο πλαίσιο μίας μεγάλης διοικητικής, πολιτικής και συνάμα κοινωνικής αλλαγής. Η δύναμη, που μεταβιβάζεται από το συγκεντρωτικό και απρόσωπο κεντρικό κράτος στην αιρετή περιφερειακή διοίκηση, στους ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας και μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες, αποτελεί το θεσμικό κλειδί για την αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου.
Αυτή τη δύναμη που θα φέρει τη μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας ζητά από εσάς ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος και ο συνδυασμός «Δυνατή Πελοπόννησος».
Το επιτυχημένο αυτοδιοικητικό του παρελθόν, η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία του, η δημιουργική και οργανωτική ικανότητά του, το έργο και η σταθερότητά του, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή πορεία της Πελοποννήσου προς την πρόοδο. Το όραμα, το ρεαλιστικό του σχέδιο για την ανάταξη των περιοχών μας, αλλά και η αποφασιστικότητα του επικεφαλής Δημήτρη Δράκου, μας εμπνέουν όλους και στοιχιζόμαστε μαζί του για να υπηρετήσουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά, το ζούμε και το εκφράζουμε με τις ίδιες αρχές και αξίες όλα αυτά τα χρόνια. Το συμφέρον της Λακωνίας.
Φίλοι Λάκωνες,
Γνωρίζετε καλά, ότι σε όλη μου την επαγγελματική και αυτοδιοικητική πορεία, στάθηκα με συνέπεια δίπλα σας. Εζησα από κοντά τους κόπους, τις αγωνίες και την καθημερινή σας βιοπάλη. Με πολλούς από εσάς, δώσαμε κοινούς αγώνες για να αλλάξουμε τον τόπο μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας. Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε τη δύναμη να προσφέρω από οποιοδήποτε μετερίζι και αν βρέθηκα.
Σήμερα μιλάμε για τη Λακωνία. Μιλάμε για την προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου μας, που μόνο ο συνδυασμός μας «Δυνατή Πελοπόννησος» και ο Δημήτρης Δράκος μπορεί να εξασφαλίσει. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκροτούμε μια ισχυρή και δυναμική αυτοδιοικητική πρόταση.
Για τη στήριξη και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των αγροτών, των επαγγελματιών, των βιοτεχνών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των τουριστικών επιχειρήσεων και των εμπόρων.
Για επενδυτικές πρωτοβουλίες και σύγχρονες υποδομές που θα δώσουν ανάταση και διέξοδο στις περιοχές μας.
Για να διατηρήσει η Λακωνία, την αυθεντικότητα του παραδοσιακού της χαρακτήρα.
Στις κοσμοϊστορικές αλλαγές που έρχονται δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και αδρανείς. Τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται συστράτευση και επαγρύπνηση. Χωρίς ταλαντεύσεις. Μακριά από πολιτικούς καιροσκοπισμούς και κομματικά στεγανά.
Ενωθείτε μαζί μας και δώστε μας τη δύναμη νίκης. Ωστε η απογοήτευση να γίνει ελπίδα και η κρίση να μετατραπεί σε ευκαιρία.
Η ισχυρή στήριξη του περιφερειακού συνδυασμού του Δημήτρη Δράκου «Δυνατή Πελοπόννησος» είναι μια επιλογή ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους συμπατριώτες μας και την ιστορία μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER