Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 14:45

Κλειστή η Μαραθόλακκα: Προς άγνωστη κατεύθυνση φεύγουν τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κλειστή η Μαραθόλακκα: Προς άγνωστη κατεύθυνση φεύγουν τα σκουπίδια

ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ "ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΟ"Ατακτη υποχώρηση από το... μέτωπο των σκουπιδιών συνιστά για την απερχόμενη δημοτική αρχή Καλαμάτας, η μεταφορά σκουπιδιών από την περιοχή της Μαραθόλακκας, η οποία επιχειρήθηκε χθες αργά το απόγευμα, μετά και τη βλάβη την οποία υπέστη ο “σκουπιδοφάγος” Σούκου το Σάββατο, στην προσπάθειά του να επεξεργαστεί τα απορρίμματα που αποκομίστηκαν την Παρασκευή από την Καλαμάτα.
Για τη μεταφορά των απορριμμάτων -άγνωστο προς ποίον προορισμό- έγινε γνωστό ότι “επιστρατεύθηκε” τουλάχιστον ένα τριαξονικό φορτηγό, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι νωρίτερα στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, μικρότερες ποσότητες απορριμμάτων προωθήθηκαν σε άλλες χωματερές της Μεσσηνίας.
Σημειώνεται ότι η χωματερή στη Μαραθόλακκα έχει πάψει να υποδέχεται σκουπίδια από την περασμένη Τετάρτη, σε εφαρμογή της σχετικής δικαστικής απόφασης.
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χθες παρελήφθη ένα απαραίτητο ανταλλακτικό και από νωρίς το μεσημέρι επαναλειτούργησε το μηχάνημα Σούκου. Είναι άγνωστο όμως πόση ήταν η ποσότητα των απορριμμάτων που πέτυχε να επεξεργαστεί.
Ακαρπη απέβη, εξ άλλου, η προσπάθεια της “Ε” να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο για την καθαριότητα αντιδήμαρχο Γιάννη Καμβυσίδη -“ο συνδρομητής θα ειδοποιηθεί για την κλήση σας, όταν ανοίξει το κινητό του ή όταν βρεθεί εντός δικτύου”, ήταν το μήνυμα που ακουγόταν, σε κάθε απόπειρά μας να μιλήσουμε με τον αντιδήμαρχο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER