Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011 17:06

Επισκέψεις Μπρεδήμα σε υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Από τον Συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας «ΑΛΛΑΓΗ για το Δήμο Καλαμάτας» ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων τα εξής:
«Την αγορά της Καλαμάτας και συνοικίες της πόλης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας με μέλη του συνδυασμό της «ΑΛΛΑΓΗΣ» και ευχήθηκαν Καλό Πάσχα στους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και πολλούς συνδημότες με τους οποίους αντάλλαξαν ευχές.
Εν συνεχεία ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας επισκέφθηκε στο Δημαρχείο τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα. 
Αργά το μεσημέρι επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στο ΒΙΟΠΑ και ενημερώθηκαν τόσον από τον συντονιστή του παντοπωλείου κ. Αλέκο Παπαδάτο, όσον και από τους εθελοντές και τις εθελόντριες, για την συνεχιζόμενη χορήγηση τροφίμων σε άπορους συνδημότες εν όψει του Πάσχα.
Τέλος, ο Θ. Μπρεδήμας τους ευχήθηκε καλές γιορτές και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο που δοκιμάζονται, ιδιαίτερα, οι ασθενέστερες οικονομικά λαϊκές τάξεις και οι οικογένειές τους προς τις οποίες, όπως είπε, οφείλουμε να συμπαρασταθούμε δυναμικά και ενεργά».

Από το Γραφείο Τύπου


NEWSLETTER