Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:41

Πετράκος για αγροτικά στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Εμφαση σε αγροτικά ζητήματα έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Θανάσης Πετράκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» που επισκέφθηκε χθες τη Σπάρτη.
Ο Θ. Πετράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Διονύση Θωμά και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του νομού, επισκέφθηκε τη Νομαρχία και στη συνέχεια την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου στη συνάντησή τους με τον πρόεδρο Νίκο Προκοβάκη αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι συνεταιριστικές οργανώσεις.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο Θ. Πετράκος επισήμανε την αναγκαιότητα για την αποτροπή της περικοπής των επιδοτήσεων που ετοιμάζει η Κομισιόν «με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης» και δεσμεύτηκε ότι η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» θα επιμείνει «στη συγκρότηση και λειτουργία αγροτικής επιτροπής σε περιφερειακό επίπεδο, αλλά και κατά νομό».
Τα αγροτικά ζητήματα αποτέλεσαν επίκεντρο και της περιοδείας του Θ. Πετράκου και σε Πύλο, Χανδρινού, Σουληνάρι, Κρεμμύδια και Χατζή, όπου απέδωσε τεράστιες ευθύνες στις κυβερνήσεις -αλλά και στο Δ. Δράκο «που είναι νομάρχης Μεσσηνίας 14 χρόνια- για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι αγρότες».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER