Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 15:33

Λακωνία: Δεν στηρίζει Τατούλη ο Χάρης Πισκοπάνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας Χάρης Πισκοπάνης με γραπτή δήλωσή του ανακοίνωσε χθες ότι δε στηρίζει το συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη. Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Πισκοπάνη:
"Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές διεξάγονται σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα μας. Ισως την πιο κρίσιμη από τη μεταπολίτευση και μετά. Οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν -κατά τη γνώμη μας- ορόσημο και αφετηρία εξελίξεων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
Σε μια εποχή που οι «κρατούντες» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα δεν ανήκει στους Ελληνες, αλλά στους δανειστές της, κινήσεις και πρωτοβουλίες με ανεξάρτητο χαρακτήρα δίνουν αισιοδοξία στους πολίτες. Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίσαμε θετικά την πρωτοβουλία του Πέτρου Τατούλη να συγκροτήσει αυτοδιοικητικό συνδυασμό για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Διαπιστώνουμε όμως ότι το εγχείρημα αυτό εξελίχθηκε σε πεδίο εσωκομματικού ξεκαθαρίσματος της Δεξιάς και στη συνέχεια ευτελίστηκε, με την ιδιότυπη και ταυτόχρονη στήριξή του από τον ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να προκύπτει συνδυασμός με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά.
Σε ό,τι με αφορά, δηλώνω ότι δεν μετέχω και δεν στηρίζω αυτό το ψηφοδέλτιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τις φίλες που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον του τόπου και την πατρίδα μας, για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε και πάλι μαζί στους νέους αγώνες που έρχονται".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER