Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 19:54

Ξεκινά από τα Ιωάννινα η επιμόρφωση δημάρχων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξεκινά από τα Ιωάννινα η επιμόρφωση δημάρχων

Από τα Ιωάννινα ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου ο δεύτερος κύκλος ημερίδων επιμόρφωσης δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που διοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Ε., με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και ο οποίος θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο στην Τρίπολη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στη νέα στρατηγική αντίληψη της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης για τη μεταρρύθμιση του κράτους, στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των δήμων στη νέα προγραμματική περίοδο και στην τοπική εταιρικότητα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων.

Οι ημερομηνίες των ημερίδων είναι οι εξής:- Στις 9 Οκτωβρίου στα Γιάννενα για τους αιρετούς των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.- Στις 23 Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα για τους αιρετούς των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.- Στις 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα για τους αιρετούς της Περιφέρειας Αττικής.

- Στις 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα για τους αιρετούς των Περιφερειών Ιονίων Νήσων, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.- Στις 20 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο για τους αιρετούς της Περιφέρειας Κρήτης.- Στις 27 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη για τους αιρετούς των Περιφερειών Αν. Μακεδονίας - Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.- Μέσα στο Δεκέμβριο, δεν έχει ακόμη ορισθεί η ημερομηνία, στην Τρίπολη για τους αιρετούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER