Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 18:44

Μοιρασμένοι και επιφυλακτικοί οι αυτοδιοικητικοί στη Μεσσηνία για την εκλογή προέδρου στη Ν.Δ.

Γράφτηκε από τον

Αλλα στελέχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία εκδηλώνονται και άλλα κρατούν... πισινή και περιμένουν για να εκφράσουν δημόσια την προτίμησή τους ή να δουν ποιον τελικά υποψήφιο πρόεδρο θα υποστηρίξουν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας - στέλεχος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Δημήτρης Μπούχαλης. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να υποστηρίζουν και άλλοι αντιδήμαρχοι, συμφωνώντας με την επιλογή του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

Από την άλλη πλευρά, την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης - στέλεχος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Εύη Παπαγεωργίου, η υπογραφή της οποίας, μάλιστα, είναι μεταξύ των 50 υπογραφών που κατέθεσε ο προσωρινός πρόεδρος της Ν.Δ.

Μεταξύ αυτών που δεν εκδηλώνουν την προτίμησή τους, είναι ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, που είναι και αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΕ και φέρεται να δηλώνει αυτοδιοικητικός και να μην ασχολείται ενεργά, για την ώρα, με τα κομματικά της Ν.Δ.

Αναποφάσιστη είναι και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, που έχει ιδιαίτερη πολιτική σχέση με το Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δήμαρχος Οιχαλίας, αρκούμενος στον αυτοδιοικητικό του ρόλο, δηλώνει και ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

 Γ.Σ.