Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 15:22

Αψυχολόγητη επίθεση Δράκου στον Τατούλη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αψυχολόγητη επίθεση στον αντίπαλό του Πέτρο Τατούλη, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Δράκος λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του στη Νομαρχία.
Με ανακοίνωσή του αμφισβητεί τον πολιτικό πολιτισμό για τον οποίο μίλησε κατά την επίσκεψη ο Πέτρος Τατούλης και σπεύδει να αθροίσει και να προβάλει όσες αντιδράσεις υπήρξαν για τον αντίπαλό του από διάφορα διαφωνούντα μέλη κομμάτων που τον στηρίζουν.
Ο Δημ. Δράκος βλέπει «εκνευρισμό και πανικό που δημιουργεί η επερχόμενη ήττα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον εκλεκτό της κυβέρνησης του μνημονίου και της ανεργίας, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο».
Στη συνέχεια η ανακοίνωση του Δημ. Δράκου παραθέτει όλες εκείνες τις υβριστικές για τον Τατούλη δηλώσεις από πρόσωπα που δεν συμφωνούν με τους πολιτικούς τους χώρους και τον στολίζουν αναλόγως. Η ανακοίνωση σημειώνει: «Του απαντούν λοιπόν οι νέοι του σύντροφοι από το ΠΑΣΟΚ ότι, "στο ΠΑΣΟΚ ήρθε να κάνει το σερβιτόρο όχι το μαγαζάτορα", αποκαλύπτουν εκπρόσωποι του ΛΑΟΣ που τον στηρίζει, "το ψηφοδέλτιο του είναι ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ, φτωχό, αχαμνό και πολιτικός αχταρμάς" και επισημαίνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, "ο συνδυασμός του είναι προϊόν ευτελισμού... με μπλε χρώμα, μαύρα στολίδια και πράσινη ουρά"».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ας πάψει λοιπόν να μας προκαλεί.
Σε αυτές τις εκλογές, εμείς μιλάμε για τη δυνατή Πελοπόννησο και όχι για τις εμμονές και τις ποικιλώνυμες φαντασιώσεις ενός πανικόβλητου αντιπάλου».

Απάντηση από το
στρατόπεδο Τατούλη

«Η ήττα σας κ. Δράκο έρχεται από την κοινωνία και όχι από τα κόμματα» λέει σε ανακοίνωσή της η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη και συμπληρώνει:
"Είναι προφανές πως μετά από 14 χρόνια απραξίας, ο νομάρχης Μεσσηνίας, κ.  Δημήτρης Δράκος θέλει να συμπληρώσει «ένσημα» στις πλάτες των Πελοποννήσιων και σε βάρος της ανάπτυξης της Περιφέρειας.
Μετά  από τέσσερις ημέρες  αποφάσισε να «απαντήσει» στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αφού πρώτα πέρασε το κείμενο από έγκριση και επεξεργασία των ανώτερων επικοινωνιακών επιτελείων που τον καθοδηγούν στην εκλογική μάχη". Και μεταξύ άλλων καταλήγει: "Το ανύπαρκτο έργο του κ. Δράκου, η μεγάλη του «συνεισφορά» στη δραματική οπισθοδρόμηση της Μεσσηνίας και η αδυναμία του να παρουσιάσει μια αυτόφωτη πολιτική παρουσία στους πολίτες της Πελοποννήσου είναι στοιχεία, για τα οποία θα πρέπει ο απερχόμενος νομάρχης Μεσσηνίας να δώσει απαντήσεις. Ας αφήσει τα εσωκομματικά των κομμάτων στα κόμματα και ας εκφράσει τις δικές του απόψεις για το μέλλον της Πελοποννήσου".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER