Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 13:49

Στη Λακωνία περιοδεύει σήμερα ο Δ. Δράκος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)Στο Νομό Λακωνίας θα περιοδεύσει σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος. Συγκεκριμένα, ο κ. Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα επισκεφθούν το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας, το Γηροκομείο Σπάρτης, το Δημαρχείο Σπάρτης, τις υπηρεσίες στην Περιφερειακή Διοίκηση και το Ασυλο Ανιάτων.
Το απόγευμα ο Δημήτρης Δράκος και ο Παναγιώτης Φαρλέκας θα πραγματοποιήσουν κοινή εμφάνιση σε κεντρικές ομιλίες στη Σκάλα και στο Βλαχιώτη.
Εξάλλου χθες, ο κ. Δράκος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη στο Πνευματικό Κέντρο της αρκαδικής πρωτεύουσας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη.
Τέλος χθες το απόγευμα ο κ. Δράκος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο επισκέφθηκαν τα Φιλιατρά, ενώ ο Κώστας Μανδρώνης περιόδευσε σε χωριά της Τεγέας (Τζίβα, Δεμίρι, Στρίγγου, Βουνό, Κάνδαλο, Καμάρι, Κερασίτσα, Αλέα, Στάδιο, Ρίζες, Εύανδρο, Παλλάντιο, Θάνα).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER