Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 19:44

Κατάληψη όλων των Δημαρχείων αποφάσισε η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Γράφτηκε από την
Κατάληψη όλων των Δημαρχείων αποφάσισε η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Πανελλαδική μέρα κατάληψης όλων των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των ΟΤΑ (γκαράζ, ΚΑΠΗ, παιδικών σταθμών κ.λπ.), από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, ανακήρυξε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι «στόχος είναι να ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση μέσα από γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κ.λπ. και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίδρασή μας και η συμμετοχή στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις. Επίσης, στόχος είναι να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων για να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και σε τοπικό επίπεδο».

 

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ επισημαίνει πως «ο αγώνας όλων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των ΟΤΑ και την φοροεπιδρομή συνεχίζεται. Συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή, με αρχή τη μαζική συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου».


NEWSLETTER